Yoo Ninja!

Yoo Ninja! 1.7

Supersnelle ninja-game vereist een scherpe geest

VOOR

  • Verslavend spel
  • Veel levels

TEGEN

  • Beetje repetitief

Uitmuntend
8

Yoo Ninja! is een spel van het type 'rennen tot je erbij neervalt'. In de gratis game bestuur je een ninja die supersnel rent over platformen. Aan jou de taak om op het juiste moment op het scherm te tikken, zodat onze kleine held niet in valkuilen knikkert.

Vaak zijn de spelletjes met het eenvoudigste concept de leukste. Zo ook bij Yoo Ninja!, dat niet meer vereist dan tikjes op het scherm. Hiermee springt je ninja naar het plafond, om daar verder te rennen. Bij obstakels stopt het ventje en zie je meteen dat dit niet handig is. Er vliegen namelijk werpsterren achter je aan, die dichterbij komen als jij stilstaat! De grootste problemen blijken echter de oplopende snelheid en de gaten in de weg: je tikt dan ook al snel als een gek op je telefoonscherm.

Yoo Ninja! is leuk en speelt vooral lekker in de trein of bus. Het is typisch zo'n spelletje dat je gemakkelijk oppikt & weer weglegt en dankzij de vele niveaus blijf het interessant. Yoo Ninja! ziet er niet spectaculair uit, maar het kost dan ook niets. Dat is best een goede deal.

Zoek je een fijn spelletje voor onderweg of op het toilet dan zit je bij Yoo Ninja! helemaal goed.

Yoo Ninja!

Download

Yoo Ninja! 1.7

Beoordelingen about Yoo Ninja!